Misioni jone

Misioni jone eshte qe ne te ofrojme sherbime prfesionale dhe  te krijojme mundesi te ndryshme duke integurar te gjithe te rinjte shqipatre te cilet deshirojne jetojne ne Mbreterine e Bashkuar.
Qellimi jone 
  •  Aplikime Studimi.
  •  Kurse Profesionale Anglisht.
  • Aplikime Punesimi.

Sherbimet tona

Ofrojme sherbim profesional dhe konsulence per te gjithe shtetasit Shqiptare dhe jo vetem.
Sherbimet tona jane ne fushen e Studimit si ne Universitete ashtu dhe Kolegje Profesionale edhe Rekrutimit te punonjesve te kualifikuar per tregun e punes ne Mbreterine e Bashkuar.
  •  Universitet.
  •  Kolegj Profesional.
  • Aplikime.
0

Aplikimi Studimi

0

Kurse Anglisht

0

Certified Courses

0

Kliente

Ofrojme Aplikime per

Aplikime Studimi

Mundesojme aplikime studimi per te gjitha grupmoshat te cilet duan te ndjekin nje univerist apo nje kolegj profesional. Per mesim online dhe me prezence fizike.

Certifikata

Ofrojme kurse profesionale per cdo modul te gjuhes Angleze kryesisht per certifikatat IELTS

Kurse Online

Ofrojme kurse profesionale oinline nga rehatia e shtepise tuaj te gjuhes angleze per te te gjitha grupmoshat.

Abonohuni per me te fundit

    Translate »