Aplikime Studimi

Ofrojme mundesi studimin ne Universitetet dhe Kolegjet  Profesionale 

Kurse Anglisht

Ofrojme kurse profesionale te gjuhes Angleze te gjitha modulet e IELTS

Mundesi Karriere

Ofrojme mundesi te ndryshme per ndertimin e karrieres tuaj ne Mbreterine e Bashkuar

MIRESEVINI

JEI Education

Jemi kompani sherbimi ne fushen e konsuleces se Edukimit dhe Karrieres. Ndodhemi ne qytetin e Londres, duke ofruar sherbim profesional  per te gjithe komunitetin Shqiptar qe jeton ne Mbreterine e Bashkuar dhe Nderkombetar.

JEI Education Service oforn kurse profesionale te cdo niveli te gjuhes Angleze ne klase fizikisht dhe online nga shtepia juaj, njekohesisht ka bashkepunim serioz me universitetet me te mira te Anglise. Duke i dhene mundesi  te personave te cilet deshirojne te studiojne ne Kolegj dhe Universitet ne Mbreterine e Bashkuar.

Sherbimet

Aplikim

Universitet dhe Kolegje

Aplikim

Regjistrim Kurse Profesionale

Aplikim

Perzgjedhje dege Studimi

Aplikim

Postguarduate vize Studentore

Aplikim

Konvertim Diplome

Aplikim

DBS Check

Aplikim

Vize Familjare

Aplikim

Vize Punesimi

Aplikim

License Sponsorship

Aplikim

Vize Turistike

Kurse Anglisht

Pregatitje IELTS

Asistence

Perkethim dhe pregatitje te cdo dokumentacioni

0

Aplikimi Studimi

0

Kurse Anglisht

0

Certified Courses

0

Kliente

Aplikime Studimi

Mundesojme aplikime studimi online dhe fizikisht ne univeristet dhe kolegje profesionale ne Angli. 

Certifikata

Ofrojme kurse Anglishte Functional Skills Level 1&2. Paisje me certifikate nga shteti Anglez.

Kurse Online

Ofrojme kurse profesionale oinline nga rehatia e shtepise tuaj te gjuhes angleze per te gjitha grupmoshat.

Mundesi Karriere

Ofrojme mundesi te ndryshme per cdo person i cili deshiron te ndertoje karrieren e vet ne Mbreterine e Bashkuar.

Aftesi Pofesionale

Munedesojme aplikime ne Kolegje profesionale ku ju mund te ndiqni kurse te ndryshme per aftesim profesional dhe per nje profesion te sigurte  ne jete tuaj

Studime Univeristare

Ofrojme mundesi studimi ne Universitetet me presigjoze te qytetit te Londres per te gjithe shtetasit Shqiptare por jo vetem por edhe per shtetasit e tjere te cilet deshirojne te Studiojne ne Mbreterine e Bashkuar

Nga Juliana

Kurse te gjuhes Angleze

Regjistrohuni Vendet e Limituara

 • 00 Days
 • 00 Hours
 • 00 Minutes
 • 00 Seconds

Regjistrohuni per Kurs Online

  JEI Education Service

  Juliana Shalla

  Juliana Shalla

  Konsulente Edukimi

  Ofrojme konsulence per Bursa studimi dhe aplikime ne Univeristete dhe Kolegjet me prestigjoze te qytetit te Londres, gjithashtu Ofrojme Kurse Profesionale te gjuhes Angleze per te gjitha Modulet dhe grupmoshat, MEsimi kryhet Online

  Per aplikime kontaktoni dhe dergoni CV ne email:


  info@educationservice.co.uk
  Aplikime Universitet:
  university@educationservice.co.uk
  Aplikme Kolegj:
  college@educationservice.co.uk
  Aplikime Karriere:
  carrier@educationservice.co.uk

  Explore Fields Of Studies

  Agriculture

  Business & Management

  Architecture

  Art And Design

  Computer Science & IT

  Engineering

  Education And Training

  Environmental Studies

  Hospitality

  Sports

  Humanities

  Journalism

  Media

  Law

  Health And Medicine

  Social Science

  Mathematics

  Applied Sciences

  Vleresimet

  Abonohuni per me te fundit

   Translate »